Demo

  • Home
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea
    • Tapas-menu
  • Tapas-avond
  • Puzzelproeverij
  • Over ons
    • OFYR-Barbecue
    • De tuin
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Reserveren
  • Contact

Demo


Onze tapas

Avondvullend, gezellig en heerlijke gerechtjes,
iedere woensdag en eerste zaterdag van de maand bij De Douairière
Houd onze agenda in de gaten voor extra tapasavonden.

Onbeperkt genieten van onderstaande gerechten voor €37,50 p.p.


Tapasmenu

Voorgerechten

Rundercarpaccio met oude kaas
Kipcocktail met zongedroogde tomaat
Flensje met pulled duck en balsamicostroop
Gebakken chorizo met vadouvanmayo en olijf
Gebrande Serranoham met truffelmayo
Garnalencocktail met dille
Briochetoast met rillette van makreel
Canapé met krabsalade en granaatappel
Blini met roomkaas en gravad lachs
Gamba-kroketje met saffraanmayo
Loempia gevuld met groenten (V)
Kaaskroketje met grove mosterd (V)
Kroketje van groenten met basilicummayo (V)
Briochetoast met brie en honing (V)

Soepen

Kerrie-kokossoep (V)
Franse uiensoep (V)
Tomatensoep (V)
Soep van de dag

Hoofdgerechten

Gekarameliseerd buikspek met groene pepersaus
Diamanthaas met rode wijnsaus en zoetzure sjalot
Gehaktschotel met nacho’s en kaas
Oosterse ribfingers met teriyakisaus
Runderstoofvlees
Varkenshaas met Stroganoffsaus
Schnitzel met paddenstoelensaus
Krokante kip met sriracha mayonaise
Gemarineerde spare ribs
Pita met gyros en tzatziki
Mini-broodje hamburger
Bao bun met Indonesische rendang
Kipspiesje met satésaus en gebakken uitjes
Pitabroodje met kip piri-piri
Gehaktballetjes in tomatensaus
Gebakken zeebaarsfilet met antiboise
Gamba’s met aioli
Nijlbaarsfilet met kreeftensaus
Kibbeling met remouladesaus
Pasteitje met ragout van knolselderij en paddenstoel (V)
Vegetarische pizzapunt (V)
Quiche met tomaat en groene asperge (V)
Rode curry met naanbrood (V)
Flan van drie soorten kaas (V)
Knoflook-kastanjechampignons (V)
Bao bun met pulled jackfruit (V)
Aardappelwedges (V)
Frites met mayonaise (V)

Salades

Gerookte kip met zwarte sesammayonaise
Tonijnsalade met mini-augurkjes
Gerookte zalm met limoenmayo
Watermeloen met fetakaas en chilimayo (V)
Caesarsalade met Parmezaan en ei (V)
Geitenkaas met walnoot en honing (V)

Desserts

Yoghurtijs met rood fruit
Frambozenparfait met witte chocolade
Chocomousse met amarenakers
Mangomousse met biscuit van matcha
Brownie met vanille-ijs
Sorbetijs
Panna cotta met passievrucht-compote
Mini-kaasplankje
Crème brûlée
Fruitkwarktaartje

 

Let op: Bij 'no-shows' (zonder dit vooraf te laten weten met minder gasten of helemaal niet gebruik maken van de geplaatste reservering) brengen wij kosten in rekening.
Afmeldingen kunnen (ook last-minute) telefonisch worden doorgegeven.

 

 


Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156
5831 JK Boxmeer
Reserveren:
telefoon 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten

Restaurant - Grand Café
De Douairière

Steenstraat 156, 5831 JK Boxmeer
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Reserveren:

Bel 0485 - 21 22 23
Of stuur ons een mailtje
Dinsdags gesloten
  • Home
  • Het menu
    • Lunch
    • Diner
    • High Tea
    • Tapas-menu
  • Tapas-avond
  • Puzzelproeverij
  • Over ons
    • OFYR-Barbecue
    • De tuin
    • Eten en drinken
    • Bijeenkomsten
    • Magazine restaurant De Douairiere
    • Lustrum magazine
  • Reserveren
  • Contact